GEARXPro til fotball

Gripsokker

Gode sokker med godt grep er et 'must have' for fotballspillere. Fotball er en idrett som krever mange brå bevegelser med tempo- og retningsendringer. Det er mye kraft som overføres fra knottene og opp for å flytte hele kroppen i riktig retning i riktig øyeblikk. Det er her gripsokker gjør sin viktigste jobb ved å sørge for at skoen og føttene henger sammen, slik at man ikke får uventede bevegelser inni skoen som kan ødelegge en perfekt pasning, en godt timet takling eller kan sende deg avgårde et halvt sekund for sent i en løpsduell.

SOXPro Classic

Den klassiske sokken med tykkelse omtrent som en vanlig tennissokk. For de som ønsker litt mer 'kjøtt på beina'. Dette er den mest brukte sokken av fotballproffer. Her har man også alternativ med de kortere SOXPro Low Cut, eller SOXPro Classic Junior for de aller minste fotballstjernene.

SOXPro Ultra Light

En ultratynn og lett variant. For de som ønsker å gå i ett med skoen, og for de som kanskje til og med bruker fotballsko i en størrelse mindre enn vanlig, for å redusere avstanden mellom foten og ballen.


Leggbeskyttere

FLEX-GXPro

Tynne, lette og fleksible leggbeskyttere som er klebrige på innsiden. Disse tilpasser seg leggen og holdes på plass av fotballsokkene eller TUBEXPro.


Skolisser

LACEXPro

Skolisser med silikonmønster sørger for at lissene ikke flytter på seg eller løsner etter at man har strammet skoen akkuratt slik man vil ha den.